Pastel de Nata Cru

  • € 5,50

  • Excl. BTW: € 5,05
  • Merk: Macro-Frio
  • Productcode: 6 x Pastel de Nata ongebakken
  • Beschikbaar: Meestal op Voorraad

Deze pastéis de nata zijn ongebakken bevroren dus ze dienen nog volledig afgebakken te worden.


BEREIDINGSWIJZE

  • Oven voorverwarmen op 250 °C
  • Pastéis ongeveer 45 min ontdooien
  • Leg de pastéis op een dienblad en plaats deze laag in de oven ongeveer 1/3 vanaf de bodem.
  • Na ongeveer 15 min moet je de bladerdeeg in de gaten houden, zodra de rand (bladerdeeg) van de pastéis gebakken eruit ziet dan is het eigenlijk klaar
  • Om de uiterlijk van een pastéis de nata te krijgen dien je de ovenstand op grill te zetten 
  • Nu moet je erbij blijven want het gaat snel
  • Verplaats de pastéis naar boven en blijf erbij je bepaald nu zelf hoe ( verbrand ) de kleur eruit gaat zien, de ene wilt iets meer verbrande uiterlijk de andere vind dit niet fijn u bent de chef.

Een Pastéis de Nata is het lekkerste ongeveer 1 uur na bereiding daarna wordt de bladerdeeg minder knapperig, voor wie het lekker vind, bestrooien met poedersuiker en kaneel.


INGREDIËNTEN

Suiker, UHT-Melk, Tarwebloem, plantaardige vet (olien waaronder soya), eenvoudige en gehydrogeneerde plantaardige vetten, water, zout (2,9%), emulgatoren (mono- en diglyceriden ascorbylpalmitaat), conserveermiddel ( kaliumsorbaat), kleurstof (beta-caroteen) en smaakstoffen, gepasteuriseerde ei GEM euriseerde hele eieren, (E100, E460, E322 / SOYL lecithine), zout (1%), suiker, conserveermiddel (E200), aroma``s kleurstoffen (E100,E160b), plantaardige olien en vetten regulator van zuurgraad (E330),zout,aroma``s en kaneel.

Kan sporen van mosterd, selderij, vis en schaaldieren bevatten.


CONSERVEREN

Bevroren bewaren op -18°C tot te minstens THT datum eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1083 kJ 256 kcal
Vetten 3,9 g
waarvan verzadigde vetzuren 3,87 g
Koolhydraten 38 g
waarvan suikers 19,8 g
Vezels 0,6 g
Eiwitten 3,3 g
Zout 0,43 g

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie