Arroz doce behoort tot de bekendste toetjes van de Portugese keuken, door heel Portugal op de menukaart te vinden.U kunt uiteraard deze toetje zelf proberen te maken wat zeker de m..
Chocolade poeder om te gebruiken waar nodig.INGREDIËNTEN EN ALLERGENENIngrediënten: suiker, cacaopoeder en vanillesmaak. Cacao minimaal 32%. Kan sporen bevatten van pinda``s, noten..
Poeder voor het maken van gelatine met aardbeiensmaak. INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN INGREDIËNTEN: suiker, gelatine (11%), zuurteregelaars (fumaarzuur, trinatriumcitraat), smaakstoff..
Poeder om aardbeien gelatine mee te maken zonder suiker. Het bevat zoetstoffen. INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN INGREDIËNTEN: Gelatine (57%), zoetstoffen (maltitolstroop, aspartaam, ..
Poeder om gelatine met Tutti-Frutti smaak te maken. INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN INGREDIËNTEN: suiker, gelatine (11%), zuurteregelaars (fumaarzuur, trinatriumcitraat), smaakstoffe..
Deze dessert preparaat wordt gebruikt om crème brûlée mee te maken.INGREDIËNTEN EN ALLERGENENINGREDIËNTEN: zetmeel, zout, kleurstoffen (E-100, E-160b, E-150d), aroma``s. KAN ZIJN T..
Chocolade mousse in een pakje alleen nog melk toevoegen.BEREIDING1. Voeg de inhoud van het zakje toe aan 2,5 dl koude melk.2. Opkloppen met de mixer gedurende 3 minuten (maximale s..
Pudding met een sinaasappel smaak, makkelijk te bereiden alleen nog melk toevoegen. INGREDIËNTEN EN ALLERGENENIngrediënten: suiker, gemodificeerd zetmeel, aroma``s (bevat EI..